sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Viikonlopun kohokohdat

Heippa! Kivaa sunnuntai-iltaa! Meillä on takana pitkä viikonloppu, kun Henri piti perjantaina vapaapäivän ja saatiin jo silloin aloitella viikonloppua. Käytiin Sellossa lounaalla ja vähän pyörimässä kaupoissa. Mukaan tarttui uusi kalenteri ensi vuodelle, mikä ilahdutti kovasti tätä kalenterifriikkiä. En pystyisi elämään (ainakaan kovin järjestelmällisesti) ilman kalenteria, joten nyt se asia on taas järjestyksessä ja voin suunnitella menoja myös vuoden 2016 puolelle! ;) Lounasta syötiin 3amigos nimisessä paikassa, jossa vedettiin herkulliset burritot. Nam!



Jälkkäriksi haettiin  Starbucksista kahvit ja mä otin baristan suosituksesta Toffee Nut Latten. Oli muuten makea, vaikka pyysin vaan yhdellä siirappipainalluksella (normaali on kuulemma kolme!). 



Pikku neiti oli kovin reipas taas koko reissun ajan! :)




Perjantai-iltana vietettiin rentoa tyttöjen iltaa meillä mun siskon ja serkun sekä koirien kanssa. Syötiin pastaa ja salaattia, herkuteltiin irtokarkeilla ja suklaalla, katsottiin telkkaria ja käytiin saunassa! :) Ihanan rentoa oleilua ja tytöistä oli paljon apua myös tuon pikku neidin kanssa. Milalla ja Elsalla oli ihan omat bileet koko illan, mutta onneksi ne simahtivat sitten lopulta vierekkäin olkkarin matolle.. :D







Lauantain kohokohta oli ehdottomasti illallinen, kun syötiin piiiitkästä aikaa lehtipihviä ja ranskalaisia! Ai, että maistui hyvältä! :) Muuten ei tehty mitään erikoista..käytiin kävelyllä ja kaupassa ja hengailtiin kotona. Rento päivä tuli tarpeeseen, koska olin aika väsynyt!






Sunnuntaina olikin sitten enemmän ohjelmaa, joten oli varmaan ihan hyvä, että lauantai oli vähän rauhallisempi päivä. Mun opiskelukaverit tulivat nimittäin brunssille ja katsomaan vauvaa. Oli ihanaa nähdä heitä ja vaihtaa kuulumisia. Saatiin myös nyyttäriperiaatteella aikaiseksi herkullinen brunssi. Itse tein salaatin ja lisäksi oli piirakkaa, hedelmiä, leipää ja leivänpäällisiä, kahvia, mehua ja herkkuja jälkiruoaksi. Nam! :) 







Pikku neiti viihtyi hyvin mukana menossa ja meni sylistä toiseen. Välillä hän kävi maitobaarissa tankkailemassa omaa brunssiaan ja nukahti sitten taas tyytyväisenä! :) 

Sunnuntai-iltapäivällä käytiin myös haukkaamassa happea ja ihailemassa aurinkoa, joka alkoi jo painua horisonttiin! Marraskuussa auringon näkeminen on aina kohokohta! ;)



Sunnuntai-iltana saatiin vielä lisää vieraita, ja loppuilta vietettiinkin tiukasti sohvalla ihan väsyneinä kivasta päivästä! :) Sellainen viikonloppu täällä! 

Mitä oli teidän viikonlopun kohokohdat? :) Kivaa viikkoa! 


-Karoliina


Seuraa blogia Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

6 kommenttia:

  1. Kohokohta oli rakkaan serkkuni ja ystäväni viikonloppuvisiitti. Käytiin lauantaina Scooterin konsertissa, joka oli aivan henkeäsalpaavan upea! :D :D Sain kyllä sellaisen energialatauksen tähän pimeyden keskelle että siitä riittää iloa viikoiksi. :) <3
    T. Saltsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa tosi kivalta!! :) Varmasti tuli ihanasti lisäenergiaa ja iloa! Kivaa viikkoa Saltsi! :)

      Poista
  2. Paljon vieraita teillä viikonloppuna :) Mä nautin myös niin viikonlopuista ja vapaasta kun saa olla perheen kanssa ja syödä hyvin. Mun kohokohtia oli ystäväpariskunnan kyläily, ihana leikkipuistoreissu perheen kanssa ja pitkä lenkki sunnuntaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan kuuloinen viikonloppu sielläkin! <3 Meillä on joo käynyt aika paljon vieraita viime aikoina, mutta se on vaan kivaa! :) Välillä on tietty hyvä olla noita rauhoitettuja päiviäkin välissä! Kivaa uutta viikkoa! :)

      Poista
  3. Ihana Karkki, näytät onnelliselta ja teidän viikonloppu tosi kivalta! Ja heh, olen samaa mieltä, että auringon näkeminen marraskuussa on aina myös kohokohta ;) Me käytiin sunnuntaina ihmettelemässä sitä kätköilykävelyllä, kun taas lauantain kohokohta oli ehdottomasti meidän lukupiirin naisten pikkujoulut! Maailmasta tulee aina vähän parempi paikka kun sitä saa yhdessä parantaa ;) Mukavaa päivää ja uutta viikkoa!! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! <3 Kuulostaa tosi kivoilta sunkin viikonlopun kohokohdat! :) Mukavaa maanantaita sinnekin ja kivaa viikkoa! <3

      Poista