maanantai 23. marraskuuta 2015

Vaunulenkkeilyä ja viikonlopun viettoa

Heippa! Miten teidän viikonloppu sujui? Me nautittiin täysillä Henrin kahdesta vikasta isyyslomapäivästä, rentouduttiin, ulkoiltiin ja kestittiin vieraita, joita kävi molempina päivinä. Oli ihanaa saada seuraa ja päästä höpöttelemään kuulumisia! :) Lauantaina päästiin myös ekalle kunnon vaunulenkille koko perheen voimin. Mukana oli myös meidän ystävä Saara, joka oli ollut moikkaamassa pikku neitiä ja päätti vielä lähteä meidän mukaan kävelylle ja haukkaamaan happea. Keli oli aivan ihana ja sain räpsäistyä muutaman kuvan juuri sillä hetkellä, kun aurinko päätti näyttäytyä meille. Ahh, marraskuun auringossa on vaan sitä jotain. Harvinaista herkkua, joka saa hymyilemään ja kääntämään kasvot sitä kohti <3







Käveltiin hieman pidempi lenkki (n.5km), joka sujui ihan mukavasti. Tosin pikku neidillä meni loppumatkasta vähän hermo, joten siitä opittiin, että seuraavan kerran pitää ajoittaa lenkille lähtö pian syömisen jälkeen, kun hän nukahtaa eikä odotella sen enempää. Helpompi mennä vauvan ehdoilla ja rytmin mukaan! :) Päästiin kotiin hyvillä mielin ja pikkuinen pääsi tankkailemaan ja oli oikein tyytyväinen sen jälkeen! Mammakin oli tyytyväinen, kun sai vähän liikkua ja hengitellä raitista ilmaa! 




Oma olo on alkanut tuntua päivä päivältä paremmalta ja kävelykin muistuttaa jo ihan normaalia menoa eikä enää ankkamaista heilumista, jihuu! Tikit on edelleen jonkin verran kipeät, mutta joka päivä paremman tuntuiset. Rauhassa pitää tietysti edelleen ottaa, mutta kävelemisen pitäisi myös edistää paranemista ja täytyy sanoa, että siltä se tuntuikin. Käveleminen teki nimittäin hyvää niin fyysisesti kuin henkisestikin! Huomasin taas kuinka paljon olenkaan kaivannut päivittäisiä happihyppelyitä ja kuinka paljon olen odottanut vaunulenkkeilyä. Enkä kyllä ollut ainoa, joka oli innoissaan. Milan mielestä oli ihan super siistiä, kun me kaikki oltiin ulkoiluttamassa häntä! :D Mila alkaa myös vähitellen oppia kulkemista vaunujen rinnalla, vaikka siinä pitääkin olla koko ajan aika tarkkaavaisena. Hänellä kun on tapana tehdä "kivoja" syöksyjä aina silloin tällöin, mutta jo muutamien päivien harjoittelulla homma alkaa toimia ihan kivasti. 



Sunnuntaina käytiin myös lenkillä ja alettiin pikku hiljaa valmistautua ensimmäiseen viikkoon, kun ollaan päivät vain tyttöjen kesken. Valmistelut tarkoitti kaupassa käyntiä ja ruoan (makaroonilaatikko) tekemistä valmiiksi, jotta syötävää on saatavilla nopeasti ja helposti, kun enää ei ole isi apuna päivisin. Sunnuntai-ilta meni perusmeiningillä: sohva, vähän herkkuja ja Jane the Virgin, parasta! Nyt täällä aloitellaan uutta viikkoa, syödään aamiaista ja kohta lähetään ulkoilemaan! Keli näyttää ihanalta! <3


Miten teidän viikonloppu sujui? Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa! :)

-Karoliina 

Seuraa blogia Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

4 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen viikonloppu ja kelistä ja hymystäsi päätellen saitte nauttia täysin rinnoin ;)
    Itse olin koko viikonlopun töissä, mutta ehdin eilen lyhyemmän aamuvuoron jälkeen pitkästä aikaa juoksulenkille ja oh boy, mikä fiilis! Kevyt lumipeite valaisi kummasti niin mieltä kuni maisemaakin ja illan vietin sitten lenkin jälkeen sohvalla lehtiä lueskellen miehen kainalossa kyhnien.
    Kivaa alkuviikkoa teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ihanaa, että oot päässyt juoksemaan :) Uskon, että tuntui hyvältä! Ilta sohvalla kuulostaa myös ihanan rentouttavalta! Kivaa viikkoa sinne myös! :)

      Poista
  2. Ai että miten ihania kuvia, ja mikä söpöläinen pieni viimeisessä kuvassa kurkisteleekaan! :) Mun mies piti myös pari viikkoa isyyslomaa vauvan synnyttyä, ja vikoina päivinä mä oikein odotin että hän palaa takaisin töihin ja päästään kokeilemaan, miten pärjätään kahden vauvan kanssa päivät. :D Ihanaa uutta arkea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Joo, kieltämättä mäkin aloin jo odottamaan arjen aloittamista, kun oltiin oltu yhdessä melkeen 24/7 viimeiset pari viikkoa! :D Ja olihan se kivaa päästä kokeilemaan miten pärjätään vaan tyttöjen kesken päivät! Toistaiseksi ainakin mennyt kivasti! :) Kivaa alkavaa viikonloppua sinne!

      Poista