perjantai 27. marraskuuta 2015

Uusi arki ja perjantain suosikit!

Heippa ja kivaa perjantaita! Täällä on takana ensimmäinen melkein kokonainen arkiviikko, kun ollaan vietetty päivät vaan meidän tyttöjen kesken, Henrin ollessa töissä. Päivät on mennyt tosi nopeasti (etenkin kun tuntuu, että ilta alkaa jo klo 16 kun tulee pimeätä) ja muutenkin hyvin. En silti ole ehtinyt istumaan kunnolla alas keskellä viikkoa ja kirjoittelemaan blogiin. Arvasin, että postaustahti ei pysy ihan yhtä säännöllisenä, kun omaa aikaa ei ole samalla tavalla kuin raskaana ollessa, mutta vauvan ehdoilla mennään nyt! Instagramiin on nopeampi päivitellä kuulumisia, joten kannattaa seurailla menoa myös sitä kautta @candyontherun! :) 



Ollaan tässä ekan oikean arkiviikon aikana saatu meidän päiviin jonkinlainen (joustava) rytmi aikaiseksi, joka sopii mulle hyvin. On kiva tietää vähän, mitä tapahtuu milloinkin, jolloin päiviä on helpompi tarvittaessa suunnitella ja sopia menoja. Tosin vielä ei olla oltu kovin meneviä, mutta pikku hiljaa on kiva alkaa tekemään juttuja, kun rutiinit alkavat muuten rullaamaan. 

Aamulla tosiaan heräillään uuteen päivään 7-8.30 välillä, sitten aamutoimet ja syömistä. 10 maissa ollaan lähdetty normipäivinä aamulenkille. Sen jälkeen taas syödään, nukutaan ja mahdollisesti lähetään johonkin asioille, kuten torstaina käytiin Ompussa lounaalla ja vähän shoppailemassa. Se oli meidän ensimmäinen "kaveritreffikerta" ja hyvin meni. Vauva nukkui koko ajan ja mä sain nauttia lounasta rauhassa, kun taas ystäväni saivat herkeämättä vahtia omia taaperoitaan, jotka hieman reippaan vuoden iässä ovat aika meneviä ja omatahtoisia! <3 :D Apua, mitkä ajat ovatkaan edessä! Haha! Nyt nautitaan kyllä tästä vauvameiningistä myös tässä kohtaa! :) 



Kotona ollessa mä ehdin syömään lounasta  11-13 välissä ja saan ehkä hetken omaa aikaa, kun pikku neiti nukkuu. 15 maissa lähdetään iltapäivälenkille. Ulkoilu ja päivittäiset lenkit on olleet ihania ja tekevät niin hyvää sekä fyysisesti että henkisesti. Kävelyt tuntuvat rentoutushetkiltä, joiden aikana ehdin ajattelemaan! :D Vähän kuin juoksulenkeillä ennen vanhaa...Pikku neiti viihtyy hyvin vaunuissa (kunhan on syönyt ensin) ja Milakin tuntuu tykkäävän meidän yhteislenkeistä koko ajan enemmän. Se on ihan innoissaan aina kun alan pukemaan vauvalle ulkovaatteita ja asetan hänet vaunukoppaan. Jee, mennään ulos! 

Kun tullaan takas iltapäivälenkiltä syödään taas, vaihdetaan vaippaa jne. Rutiinit pyörii :) Sitten aletaankin odottelemaan isiä kotiin töistä. Iltaa kohden pikku neiti viihtyy vielä enemmän tankkailemassa maitoa ja illat (etenkin klo 21-23ish) tuntuu aika pitkiltä, kun alkaa väsyttää, mutta joka päivä olen saanut hieman aikaistettua tuon tiitiäisen nukkumaanmenoa, ja nyt ollaan ajassa klo 23.15 (aikaisemman jopa 00.30 verrattuna), mikä tarkoittaa sitä, että pääsen myös itse aikaisemmin laittamaan silmät kiinni. Painun nimittäin pehkuihin heti kuin mahdollista vauvan nukahtamisen jälkeen. Unta ei tosiaan tarvitse odotella..se on pää tyynyyn ja 5 minuutin päästä zzzzzzzz! 

Yöt on menneet toistaiseksi ihan mielettömän hyvin ja jännityksellä odotan muuttuuko tilanne, kun ikää tulee lisää..Voisin nimittäin tottua tuohon ihanaan 5-6h unipätkään alkuyöstä, yhteen syöttöön ja siitä vielä 1-3h uniin! Aika luksusta ja olen kyllä kiitollinen ja iloinen tästä, koska odotin paljon hankalampia öitä.. Tosin tilanne saattaa hyvin muuttua, kun pikku neiti kasvaa (ja moneen kertaan), joten nyt pitää nauttia mylös tästä! :) 

Tällä viikolla on ollut paljon kivoja pikku juttuja, joten listailen niitä vielä tähän loppuun "Friday favorites" tyyliin! :) 

  • Maanantai-aamun tyyni meri ja taivas <3 Ihan mielettömän näköinen! Piti vain pysähtyä ihailemaan moneen kertaan ja ottaa kuvia! :) 


  • Ylläripaketti Orkla Healthilta: Keskiviikko aamun piristyksenä tuli tällainen paketti, joka sisälsi paljon mulle uusia tuotteita sekä vanhoja hyviä tuttuja, kuten Maximin patukoita ja muutaman energiageelin! Piristi kyllä todella kovasti hieman väsynyttä aamua! :) Kiitos vaan sinne suuntaan! <3 


  • Lounassalaatit: Päivien hektisyydestä huolimatta olen  pitänyt kiinni siitä, että syön päivittäin lounaaksi ison ja ruokaisan salaatin. Etukäteissuunnittelu on kyllä noussut taas arvoon arvaamattomaan..kotona pitää olla terveellisiä vaihtoehtoja tarjolla, jotta tulee syötyä järkevästi (edes) ruoka-aikoina




Lounassalaatti Ompun Retrossa :)

  • Meidän Emmaljungan rattaat! Ne on osoittautuneet tosi hyviksi ja meidän käyttöön sopiviksi. Kriteerinä meillä oli tosiaan se, että niiden pitäisi olla toimivat etenkin ulkoiluun ison koiran kanssa. Ei liian heiveröiset ja kiikkerät, ja ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä ainakin vielä :)


  • Uusi jakku Vero Modasta: Aika ihanaa kun jo osa omista vaatteista mahtuu päälle ja voi myös ostaa normaaleja vaatteita eikä vaan äitiysvaatteita tai 2 kokoa normaalia isompia! :) Tämä jakku sopii niin arkeen kuin juhlaan ja tuli tosi tarpeeseen mun vaatekaappiin kaikkien huppareiden rinnalle! ;)


  • Tää hymy! <3 Varmasti se isoin suosikki tältä viikolta :) 



Viikonloppu edessä. Mitä teillä on suunnitelmissa? Me vietetään tänään tyttöjen iltaa ja sunnuntaille on luvassa brunssia ja vieraita. Huomisen suunnitelmat on vielä auki, mutta eiköhän jotain kivaa keksitä.

Mukavaa viikonloppua! :) Ja ps. Muistakaa tänään Black Friday! Monissa paikoissa on hyviä alennuksia sekä nettikaupoissa että normikaupoissa. #joululahjashoppailua

-Karoliina

10 kommenttia:

  1. Olipa mukava lukea kuulumisia.. Jokaisesta vaiheesta tosiaan kannattaa nauttia.. Ihanaa viikonloppua!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Ja tosiaan nauttia pitää, tämä aika menee varmasti niin nopeesti!! Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

      Poista
  2. Olipa mukava lukea teidän kuulumisia! :) Päivän piristys oli kyllä tuo hymykuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Ja joo, tuo hymy kyllä piristää päivää!! :) Kivaa viikonloppua sinne!

      Poista
  3. Vähänkö olen kateellinen noista salaateista! Siis kateellinen siitä, että saat aikaiseksi. Terveisin nimimerkki Olen tänään elänyt pähkinöillä ja proteiinipatukoilla. Ja pitäisi vielä olla ammatti-ihminen... No, suutarin lapsella kun ei ole kenkiä, niin ei taida olla sillä suutarillakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että..salaatithan on just niitä nopeimpia tehdä :) Edellisenä iltana vähän valmisteluja, jos tarttee ja valmissalaattipussi kaupasta, fetaa purkista jne. niin 5 minuutissa on ruoka valmis! Mutta joo, tiedän ton, kun ei joskus vaan saa aikaiseksi. Ja sen, että suutarilla ei ole niitä kenkiä on myös tuttua ;) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  4. Onpas suloinen pieni nöpönenä siellä ja kivoja kuulumisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nöpönenä kiittää! :) Ja kiva kuulla, että oli mukava lukea kuulumisia! Mukavaa viikonloppua sinne!

      Poista
  5. Jee! Paketti tuli perille :) Täällä ihasteltiin sun pienokaista ja säteilevää äitiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paketin lähettäjälle!! <3 Oli kyllä niin super kiva ylläri! :)

      Poista